Notícies

CONVOCADA UNA NOVA EDICIÓ DEL PREMI BAULA A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Dilluns, 18 de Setembre de 2017
General
CONVOCADA UNA NOVA EDICIÓ DEL PREMI BAULA A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

La 11a Edició del Premi Baula s’emmarca en la millora de l’impacte de la participación ciutadana i, en aquesta edició, vol premiar aquelles activitats i aquells projectes la finalitat dels quals sigui, o bé la millora de l’impacte de la participació dins l’entitat, o bé la millora de l’impacte de la participació en la ciutat.

La dotatació económica de cada modalitat del Premi, és de 600 €; menys el Premi a la trajectòria personal en l'àmbit de la participació, en la que al guardonat, se li lliurarà un objecte d'art realitzat per un artista lleidatà.

Seguint en la línia de les edicions anteriors, hi haurà la possibilitat de presentar les candidatures per via electrònica enviant un correu electrònic a l'adreça participacio@paeria.cat. No obstant, serà possible la presentació de les sol·licituds de forma presencial a les oficines de l'omac a l'edifici Pal.las.

El termini de presentació de les propostes finalitza el dia 30 de noviembre de 2017.

Tramitació i tríptic explicatiu

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, s’ha elaborat un tríptic explicatiu per facilitar la sol·licitud del Premi a totes les entitats interessades. 

Convocat per l'Ajuntament de Lleida, el Premi Baula vol reconèixer, socialment i de forma institucional, les entitats que dediquen les seves activitats a fomentar l'associacionisme i les accions individuals i col.lectives que impliquen la participació en els assumptes públics a la ciutat de Lleida.  

Bases

Butlleta de proposta de candidatures

  Tornar