Notícies

ÈXIT DE LES JORNADES INFORMATIVES PER OBTENIR LA SIGNATURA DIGITAL AMB 26 INSCRITS

Dimarts, 28 de Febrer de 2017
General
ÈXIT DE LES JORNADES INFORMATIVES PER OBTENIR LA SIGNATURA DIGITAL AMB 26 INSCRITS

El curs, impulsat per la Paeria i la Federació d’Associacions de Veïns, tindrà lloc aquesta tarda a la Mediateca Municipal Josep Alcobé amb l’objectiu de donar suport i ajudar a obtenir aquest certificat a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat.

Èxit de les jornades informatives sobre com obtenir la signatura digital que ha impulsat l’Ajuntament de Lleida juntament amb la Federació d’Associacions de Veïns. 26 entitats i associacions sense ànim de lucre de la ciutat han participat en aquest curs formatiu, que ha tingut lloc a la Mediateca Josep Alcobé i que s’adreça a persones de l’entorn associatiu que vulguin conèixer el procediment i els requeriments per obtenir un certificat de representant de persona jurídica.

En aquesta primera jornada s’han exhaurit les places que s’oferien, tot i que properament es convocarà una nova edició per a les entitats que s’han quedat en llista d’espera. Per assistir-hi a les properes sessions, es pot fer la inscripció a la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació trucant a l telèfon 973700453.

A partir del 2 d'octubre de 2016 va entrar en vigor la Llei 39/2015, que obliga totes les entitats a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics. Cada cop són més els tràmits i gestions que requereixen que les associacions i fundacions disposin d'un certificat digital per poder dur-los a terme.
 

 

  Tornar