Primer taller del procés participatiu de la reforma del Reglament de Participació Ciutadana
Dimecres, 24 de febrer de 2016

Aquest dimarts s'ha celebrat el primer taller del procés participatiu per dur a terme la reforma del Reglament de Participació Ciutadana. Es tracta del primer dels vuit tallers sectorials en què s’ha dividit el treball per debatre la revisió del document, als quals s’ha invitat a participar les 878 entitats que estan inscrites en el registre municipal. El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha presidit aquesta tarda, a la sala Paulo Freire, el primer taller al qual s’han convocat mig centenar d’entitats de nouvinguts. Els altres set tallers estaran dedicats a marees i plataformes, ONG, entitats culturals, esportives, juvenils, socials, veïnals i cases regionals.

Per tal de facilitar la participació de la ciutadania amb una estructura que faci possible l’anàlisi, la proposta i el debat amb els responsables electes de la ciutat, s’ha establert un procediment per tal d’arribar a un document final, que reculli les formes, els mitjans i els procediments d’informació i participació dels ciutadans i ciutadanes de Lleida. Aquesta proposta de treball consisteix en convocar tres reunions de cadascun dels tallers sectorials. La primera, de presentació, i les altres dues, de debats. També es faran reunions monogràfiques en els 14 consells de barri per recollir les propostes formulades. Amb tot el material s’elaborarà una memòria participativa per donar forma a les propostes recollides. Finalment, la secretaria general emetrà un informe jurídic previ sobre les conclusions.

Més informació sobre el Procés de Participació per a la Revisió del Reglament de Participació Ciutadana en el web: www.lleidaparticipa.cat, a través de la qual els ciutadans i ciutadanes també podran fer les seves aportacions, mentre duri el procés d'actualització.


 Avís legal i Política de Privacitat

Protecció de Dades Personals
Aquest és un servei de LocalProm. En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de la mercantil SERRA & SULLA SL , NIF: B25567173, inscrita en el Registre Mercantil de Lleida, Tom 906, Llibre 0, Foli 12, Full L-17602, inscripció 1a. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar la relació negocial i informar-lo dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a : C. Castell Baix, 1 - 25400 Les Borges Blanques (LLEIDA). o bé enviar un correu electrònic a info@localprom.com.

Avís sobre la confidencialitat de les comunicacions
El contingut d'aquest correu electrònic i dels seus annexes és estrictament confidencial. En el cas de que vostè no sigui el destinatari i hagi rebut aquest missatge per equivocació, agrairíem que ho comuniqués al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.